WERELDWIJDE VERANDERING STIMULEREN

Het is onze missie bij NUDIENT om wereldwijde verandering te stimuleren en tegelijkertijd bij te dragen aan een schonere aarde door duidelijke doelen te stellen om onze interne en externe bedrijfsprocessen voortdurend te optimaliseren en te verbeteren. 
Wij geloven dat kleine acties een grote impact kunnen hebben, en we zijn vastbesloten om met ons werk een verschil te maken in de wereld.

TRANSPARANTIE

We monitoren en meten onze dagelijkse werkzaamheden en de ecologische voetafdruk van onze producten om verbeterpunten te identificeren.

HET GEBRUIK VAN ENERGIE EN HULPBRONNEN OPTIMALISEREN

We stellen doelen om het gebruik van energie en hulpbronnen te optimaliseren met de nadruk op gerecycleerde materialen om afval en uitstoot te verminderen.

TIDE SAMENWERKING

We willen iets terugdoen: We werken samen met #tide ocean material® om plastic flessen uit de oceaan te halen en te recycleren, en we gebruiken gerecycleerde materialen in onze producten.

EDUCATIE EN BEWUSTZIJN

We creëren bewustwording over het belang van recyclage en het maken van verantwoorde keuzes in het dagelijks leven om verandering te stimuleren en ervoor te zorgen dat individuen een positieve impact op het milieu kunnen maken.

Eén hoesje, één fles

Voor elk hoesje dat door NUDIENT wordt verkocht, haalt Tide een plastic fles uit de oceaan

1.000.000 FLESSEN

Hoewel we momenteel werken om de bovengenoemde punten te verbeteren, zien we evenveel waarde in initiatieven van buitenaf. Daarom introduceren we een samenwerking met #tide ocean material®, die ons zal helpen om één plastic fles uit de oceaan te halen voor elk door NUDIENT verkocht hoesje. We kunnen het gebruik van plastic misschien niet vermijden, maar we kunnen het wel een nieuwe bestemming geven. Allereerst is ons plastic materiaal 100% gerecycleerd – afkomstig van GRS-leveranciers (Global Recycle Standard). Ons doel is om 1.000.000 plastic flessen te recycleren die uit de oceaan zijn gehaald dankzij een samenwerking met de organisatie Tide.

Journal