iPhone 13 Pro Hoesjes

Next-gen en luxe iPhone 13 Pro-hoesjes. Bestel je premium iPhone-hoesje bij Nudient en geniet van snelle leveringen naar alle vermelde bestemmingen wereldwijd.

iPhone 13 Pro hoesjes

iPhone 13 Pro-hoesjes

iPhone 13 zal in september 2021 worden gelanceerd voor £ 700. Een duur stukje hardware. Waar kan je precies terecht voor een iPhone 13 pro max-hoesje om je gadget te beschermen? Nudient heeft strakke iPhone 13 Pro-hoesjes, V3, die speciaal ontworpen zijn om op je telefoon te passen zonder het design en het gevoel te veranderen. Een hoesje van topkwaliteit voor een premium telefoon.

Bekijk de iPhone 13 Pro-hoesjes van Nudient

Onze V3-hoesjes zijn gemaakt van duurzaam polycarbonaat plastic om alle vier de randen van de telefoon en de camera te beschermen. Word lid van onze Nudient-communitystudio en ontvang vroege releases van dit innovatieve iPhone 13 pro max-hoesje. De knoppen, luidsprekers en microfoons op de telefoon blijven allemaal zichtbaar, ook als het hoesje bevestigd is. Dat moet er wel gek uitzien. Toch? Helemaal niet. De iPhone 13-hoes van Nudient ziet er geweldig uit en past perfect. Een elegante matte afwerking zorgt voor een comfortabele grip. En wat nog meer? Het V3-ontwerp heeft een gladde stoffen voering voor extra bescherming en heeft geïntegreerde magneten die compatibel zijn met de MagSafe-add-ons van Apple. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos op te laden met het hoesje nog bevestigd of om een accessoire naadloos aan te sluiten, zoals de automatisch uitlijnende kaarthouder van Nudient, gemaakt van hoogwaardig leer

Jesper Stahl ontwerpt onze V3 iPhone 13 Pro-hoesjes

Om onze V3-hoes, de beste iPhone 13 pro-hoes, te ontwikkelen, werkten we samen met de beroemde ontwerper Jesper Stahl. Zijn creatieve werk heeft meerdere prijzen gewonnen, onder andere als drievoudig winnaar van de Elle Decoration Design Award. Bekijk de trendy kleuren van het V3-hoesje voor iPhone 13 Pro op onze website. Bestel de jouwe vandaag in een bundel met een Airpods Pro-hoesje en een Nudient-kaarthouder om 30% korting te krijgen. We leveren wereldwijd met uitzondering van Bulgarije, Ivoorkust, Libanon, Litouwen, Macedonië, Nigeria, Pakistan en Oekraïne. Betaal via je favoriete e-wallet of bank want we ondersteunen Visa/MasterCard, PayPal, American Express, Sofort, SEPA en Giropay. Onze sociale verantwoordelijkheid gaat verder dan het verkopen van iPhone 13 pro-hoesjes. Met ons Hand-in-Hand-fonds willen we de inspanningen van Oost-Afrika bij het terugdringen van armoede en kinderarbeid stimuleren. Sinds 2020 hebben we de luchtvracht met 80% verminderd, terwijl onze nieuwe verpakking 100% non-plastic is. Wij steunen ook de winning van stortgas in Turkije en het behoud van de Amazone in Peru. We kijken ernaar uit om meer bij te dragen aan duurzame doelen.