iPhone 12 mini hoesjes

Haal de nieuwste functies van iPhone 12 Mini-hoesjes bij Nudient in huis. Kies uit 12 trendy kleuren en match ze met een magnetische kaarthouder.

iPhone 12 mini hoesjes

iPhone 12 mini hoesjes

Heb je één van de vier nieuwste iPhones? Dan is het een echte must om een beschermhoes te hebben en hem zo gloednieuw te houden. Koop hoesjes van Nudient, van iPhone 12 Mini-hoesjes tot iPhone 12 Pro Max. Er zijn duizenden hoesjes voor iPhone 12 Mini's, maar dit is waarom wij de beste iPhone 12 Mini-hoesjes hebben:

Goed ontworpen iPhone 12 mini telefoonhoesje

Ons iPhone 12 Mini-hoesje is ontworpen voor jouw gebruiksgemak. Van het kleinste detail tot de buitenste laag, we hebben ervoor gezorgd dat het je telefoon op veel manieren ondersteunt. We hebben 12 kleuren om uit te kiezen voor 12 verschillende stemmingen. Zo kun je af en toe van kleur wisselen, ongeacht het seizoen. De matte buitenlaag is glad om aan te raken, maar stevig genoeg om de telefoon te beschermen met zijn driedubbele rubberen coating. Het is gemaakt van hard polypropyleen plastic met een ingebouwde MagSafe-magneet die draadloos opladen mogelijk maakt. De MagSafe-magneet heeft een dubbel doel en er kunnen ook andere accessoires zoals ringen en kaarthouders aan bevestigd worden. Het is het beste iPhone 12 Mini-hoesje met een natuurlijke pasvorm.

De beste accessoires voor iPhone 12 mini hoesjes

Nudient heeft iPhone 12 Mini-hoesjes gemaakt die goed werken met andere accessoires, waaronder onze magnetische kaarthouders. Ons Apple iPhone 12 Mini-hoesje heeft geïntegreerde magneten waarmee andere magnetische accessoires kunnen blijven plakken. Met onze leren magnetische kaarthouders bevestig je ze eenvoudig aan de magnetische hoes en kun je drie van je kaarten vasthouden. Het wordt geleverd in verschillende kleuren die goed passen bij onze hoesjes. Als je de voorkeur geeft aan een hoesje dat het originele ontwerp van de telefoon laat zien, probeer dan onze transparante iPhone 12 Mini-hoes die is gemaakt van halfzacht TPU-plastic. Het is niet MagSafe geïntegreerd, maar draadloos opladen is nog steeds mogelijk. En hadden we al gezegd dat je 30% korting krijgt als je een kit bij ons samenstelt. Shop iPhone-hoesjes en voeg een kaarthouder en een AirPods Pro-hoesje toe om de korting te krijgen. Ze zijn super trendy omdat je dezelfde kleuren kunt kiezen die erbij passen.