iPhone 11 Pro hoesjes

Shop uit een brede selectie iPhone 11 Pro-hoesjes van Nudient. Bovendien krijg je 30% korting als je een kit samenstelt.

iPhone 11 Pro hoesjes

iPhone 11 Pro hoesjes

Welk iPhone-model je ook hebt, je moet het sowieso beschermen met een stevig iPhone-hoesje. Hoewel Apple zegt dat hun iPhones zijn gemaakt van keramische schilden, kun je ze nog steeds niet beschermen tegen deuken of krassen door onvoorziene gebeurtenissen. Van een iPhone 11 Pro Max-hoesje tot iPhone 11 Pro-hoesjes, Nudient heeft altijd de juiste oplossing voor jou.

Minimalistische Smartphonehoesjes voor iPhone 11 Pro

Onze iPhone 11 Pro-hoes is eenvoudig, maar heeft wel alle functies die je nodig hebt. De hele onderkant van de behuizing is bedekt voor de nodige bescherming, maar heeft wel kleine openingen voor de oplader en luidsprekers. Het vasthouden van onze telefoonhoes voelt ongelooflijk zacht aan dankzij zijn gladde, matte bekleding. Bovendien is de binnenvoering van de hoes gemaakt van zacht textiel, waardoor de achterkant en randen van de telefoon geen enkele kras krijgen. En nog een andere voordeel is dat onze telefoonhoesjes zijn geïntegreerd met MagSafe-magneten die compatibel zijn met MagSafe-producten en magnetische accessoires. Je kunt items zoals onze magnetische kaarthouders er makkelijk aan bevestigen of je telefoon eenvoudig opladen met een draadloze oplader. Met onze hoesjes is alles mogelijk. Geniet van dezelfde functies met onze iPhone 11 Pro Max-hoes!

Ontvang een bundel met onze iPhone 11 Pro-hoesjes

Krijg de beste bescherming door onze bundels te kopen. Je kunt een kit bouwen en 30% korting krijgen op je aankoop. Nadat je een keuze hebt gemaakt uit onze brede selectie iPhone 11 Pro-hoesjes, koppel je deze met een iPhone 11 Pro-screenprotector om ervoor te zorgen dat je geen krassen op je scherm krijgt. Maak het volledig functioneel door er nog een magnetische kaarthouder van Nudient aan toe te voegen. Bevestig het eenvoudig zonder gedoe met lijm dankzij onze MagSafe-magneten, waardoor een naadloze pasvorm mogelijk is! Onze kaarthouders kunnen maximaal drie kaarten dragen en kunnen worden gebruikt als een dunne minimalistische portemonnee. Het wordt geleverd in verschillende kleuren die probleemloos bij elke kleur van een Nudient iPhone 11-hoesje passen. Kies uit donkere tinten zoals ink black en midwinter blue of lichte aardetinten zoals musty green en saffron yellow. Om de bundel compleet te maken, kun je hem afmaken met een AirPods Pro-hoesje als je er een nodig hebt. Ze zijn gemaakt van polypropyleen plastic dat ook draadloos opladen mogelijk maakt. Koop vandaag nog en geniet van snelle leveringen voor een geweldige prijs.