iPhone 11 hoesjes

Koop de nieuwste iPhone 11-hoesjes bij Nudient. We hebben alleen de beste hoesjes gemaakt die duurzaam en functioneel zijn. Klik hier voor meer informatie.

iPhone 11 hoesjes

iPhone 11 hoesjes

Of je nu een Smartphonehoesjes nodig hebt voor een iPhone 11 of iPhone 11 Pro Max, Nudient heeft multifunctionele iPhone 11-hoesjes die verkrijgbaar zijn in 12 verschillende kleuren en die passen bij elke persoonlijkheid. We denken verder dan stijl, want onze designer iPhone 11-hoes is gemaakt voor comfort en veelzijdigheid.

Essentiële telefoonhoesjes voor iPhone 11

Met Nudient zijn de beste iPhone 11-hoesjes meer dan alleen stijlvol, ze hebben namelijk één ultiem doel: de telefoon beschermen tegen deuken en krassen. Onze designer iPhone 11-hoes is niet alleen bedoeld voor bescherming, maar ook voor verschillende functies. We hebben een telefoonhoesje ontworpen met ingebouwde MagSafe-magneten die worden gebruikt met MagSafe-apparaten. MagSafe wordt gebruikt voor draadloos opladen en magnetische accessoires, waaronder onze eigen leren kaarthouders. Onze telefoonhoes omhelst en bootst de hele vorm van de iPhone na, waardoor hij precies past en aanvoelt als de originele. Hij voelt ook niet te omvangrijk aan, omdat het slanke ontwerp glad en mat is.

Accessoires voor gebruik met onze iPhone 11 hoesjes

Om alles uit onze iPhone 11-hoesjes te halen, kun je onze selectie leren kaarthouders bekijken die aan de achterkant van onze iPhone-hoesjes blijven plakken. We hebben fantastische kleuren, die elkaar heel goed aanvullen, zodat je kunt combineren naar eigen stijl. Onze kaarthouders zijn ontworpen voor maximaal drie kaarten en kunnen indien nodig zelfs als een op zichzelf staande portemonnee fungeren. We hebben daarnaast ook transparante iPhone 11-hoesjes voor als je graag de originele look van je iPhone wil laten zien. Nudient heeft een transparante hoes voor de iPhone 11 die is gemaakt van transparant halfzacht TPU-plastic. Hoewel het niet wordt geleverd met een MagSafe-magneet, werkt het nog steeds goed met draadloos opladen. Als je besluit er nog een van onze AirPods Pro-hoesjes aan toe te voegen, krijg je 30% korting als je een bundel bij ons koopt.