Nudient Sustainability Approach

Bij Nudient zetten we ons in voor duurzame ontwikkeling. In 2022 willen we tal van strategieën implementeren om ervoor te zorgen dat duurzaamheid centraal staat in alle toekomstige besluitvormingsprocessen.

100% Recyclebare Verpakking

We zijn erin geslaagd om al het plastic uit onze verpakking te verwijderen en ze zijn 100% recyclebaar. We bieden ook alternatieven voor verzending zonder fossiele brandstoffen in de meeste van onze markten.

Ons Doel

Voor ons zijn de levenscyclus en het gebruik van een product fundamentele aspecten van duurzaamheid. Wij geloven in het bestaan van een duidelijke bedoeling achter de producten die wij aanbieden. In wezen moet de productie van onze producten een doel dienen.

Onze hoesjes en accessoires zijn ontworpen om de producten te beschermen die je het meest waardeert. We vinden het daarom cruciaal dat onze producten van hoge kwaliteit zijn om te voorkomen dat de technologie van onze klanten wordt beschadigd.

Materiaalkeuze

In de vroege stadia van ons productontwikkelingsproces onderzoeken we alternatieve materialen en oplossingen om een kleinere impact op het milieu te garanderen. Zo bestaat bijvoorbeeld de basis van onze BOLD-collectie hoesjes uit 100% gerecycled PC-plastic.

Ecologi

We werken samen met Ecologi en investeren momenteel in het planten van bomen in het Amazone-regenwoud, evenals in een project dat zich richt op duurzame bosbouw in de Madre de Dios-regio in het Peruaanse regenwoud.

Het leven van anderen beter maken

Nudient sponsort momenteel Hand-In-Hand, een organisatie die werkt met ondernemerschap als een langdurige en duurzame aanpak in de strijd tegen armoede.

Nudient x The Humble Co.

Zoals je weet, is duurzaamheid een van onze kernwaarden. Dankzij ons geweldige productteam hebben we al plasticvrije verpakkingen, onze Bold-collectie wordt geproduceerd met 100% gerecycled PC-plastic en we voeren momenteel de laatste testen uit voordat we onze Thin telefoonhoesjes van 100% gerecycled PC-plastic gaan introduceren. Da's toch fantastisch? Om onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid nog verder te ontwikkelen, zijn we een partnerschap aangegaan met The Humble Co.

The Humble Co. leidt al sinds 2013 een revolutie op het gebied van milieuvriendelijke verzorgingsproducten. Behalve dat ze nuttig zijn en toegankelijk voor iedereen zijn, zijn ze vooral goed voor onze planeet. Ontwikkeld door tandartsen, met een handgreep van 100% bamboe. Help ons je eigen milieuvriendelijke verzorging een kickstart te geven.